Jump to content



Photo

Need a geek

help

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Russell Brooksbank

Russell Brooksbank

    Commissioner

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,412 posts

Posted 26 October 2015 - 11:36 AM

Since I can't find a help forum I'll post my issue here. If it belongs elsewhere my apologies.

 

I have an iPhone. I use it to do the majority of my correspondence in the Chatter. Recently, I have been having an issue. If I use Chrome, my preferred browser, when I open a topic I cannot use the "Prev" or "Next" buttons. I end up here: http://www.clarkcoun...r.com/undefined. This only happens when I am using the mobile version of Chatter. If I use the desktop version I don't have this issue. If I use Safari I don't have this issue. What do you think could be the problem?



#2 kelley

kelley

    Local Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 10,120 posts

Posted 26 October 2015 - 11:41 AM

I use Chrome and mobile without that issue. My droid said to tell you it's your phone's fault.
  • Russell Brooksbank likes this

#3 Russell Brooksbank

Russell Brooksbank

    Commissioner

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,412 posts

Posted 26 October 2015 - 11:43 AM

Yeah, my next phone will be going back to Android.


  • TLIES likes this

#4 woo

woo

    Key Club

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,726 posts

Posted 26 October 2015 - 08:44 PM

iphones do have issues,What OS are you on?

We had some issues at work and were forced to update to the latest OS.



#5 Russell Brooksbank

Russell Brooksbank

    Commissioner

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,412 posts

Posted 26 October 2015 - 09:57 PM

I'm on 9.1





Also tagged with one or more of these keywords: help

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users